S-kiekko juniorit ry

Seinäjokinen junnu- harrastekiekon erikoisseura

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

TV-näkyvyyttä S-kiekon pelissä.

Ensi lauantaina kannattaa näyttää naamaansa Seinäjoen jäähallissa, jos haluaa itselleen TV-näkyvyyttä. Kello 17.30 alkavassa Suomisarjan ottelussa S-kiekko- HCK on URHO-TV:n kuvausryhmä paikalla. URHO-TV kuvaa dokumenttisarjaansa HCK:n MESTIS- projektista. Heillä on nousu tavoitteena ja projektista tehdään TV sarjaa. Nyt sitten kaikki halliin näyttämään, että Seinäjoella on halli täynnä Suomisarjan ottelussa.
JS

3 kommenttia:

  1. Suosittelen jonkinlaista touhua ja toimintaa erätauoilla ja jonkinlaista nakkia jolla saisitte vaikkapa enemmän yleisöä peleihin. Tuollaisilla peleillä (edustuksen aiemmat pelit) katsojia ei nimittäin halliin kerätä.

    nim. kokenut kiekkopeli-asiantuntija

    VastaaPoista
  2. Palaute on välitetty asiasta vastaaville.
    Kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anonyymille. Otamme ilomielin ja avoimesti vastaan ehdotuksia erätaukovihteen osalta. Meillä on vakiintunut ohjelmanumero toisella erätauolla sekä heti ottelun alussa. Ensimmäiselle erätauolle olemme varanneet nk. "vaihtuvia " numeroita. Esim. tulossa olevassa VG62 pelissä reilin viikon päästä esiintyy kilpa-areenoille pyrkivä taitoluistelijoiden muodostelmaryhmä. Ensimmäinen erätauko on myös varattu otteluisäntien käyttöön.

      Otteluissamme on usein ollut tavarapalkintoja, jotka on arvottu kaikkien sisääntulleiden katsojien kesken.

      Joulukuun viimeisessä pelissä meillä oli mm. joulupukki tonttuineen jakamasssa lahjoja, taiteellinen esitys polttareitaan viettävän nuoren miehen toimesta jne.


      En tiedä mitä Anonyymi hakee itse pelistä. Voitot ovat tietysti pelin suola se on selvä. Väitän, että nykyinen peltapamme, tekemisemme ja vauhti nykyisessä Suomi-Sarjassa on parasta, mitä meillä Seinäjoella on koskaan ollut. Samaa mieltä ovat myös ne asiantuntijat, jotka ovat käyneet katsomassa pelejämme, jotka vaikuttaa Suomessa Liiga -tasolla enkä puhu nyt kohteliaisuudesta.

      Poista