S-kiekko juniorit ry

Seinäjokinen junnu- harrastekiekon erikoisseura

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Aurinko paistaa ja lätkäkausi huipentuu

Ulkona on kaunis auringonpaiste vuosikymmenen lumimyräkän jälkeen ja kiekkokausi on loppua vaille valmis. Edustusjoukkueen sarja loppui onnellisesti tärkeän Suomisarja-paikan säilyttämiseen huikean loppukirin ansioista. Oli hieno nähdä, että ottelut kiinnostivat yleisöä ja pikkujuniorit kannustivat viimeisissä peleissä idoleitaan voittoon.
Muilla kausi vielä jatkuu ja mielenkiinnolla odotan tänään alkavia B- nuorten Mestiksen mitalipelejä. S-kiekko saa vastaan TuTon ja odotettavissa on tiukkaa vääntöä paikasta Mestiksen finaaliin.

Myös muilla joukkueilla on edessään sarjojen viimeiset huipennukset. Osalla on vielä turnausmatkoja tiedossa keväälle ja mukavia loppureissuja edessään.

Seinäjoella pelataan vielä mielenkiintoisia turnauksia, kun 24.3. Atria-hallin täyttää -05 ikäluokan Petri Kontiola- turnaus. Turnaus on saanut suuren suosion ja paikalle saapuu 12 joukkuetta, osa Hämeestä saakka. Moni halukas joukkue ei mahtunut turnaukseen mukaan. Leijonakiekkokoululaisten kausi huipentuu hienoon turnauspäivään.

Pitkäperjantaina hallit täyttää Hyvää Hokilla- harrasteturnaus. Kaukalossa nähdään vanhoja, todella vanhoja ja nuoria harrastepelaajia sekä muutamia kovan luokan yllätysvieraita. Seuraa markkinointia. Kannattaa tulla paikalle.

Nyt MM-kisoja odotellessa vielä kaikki virta peliin mitä löytyy ja saatetaan hieno kausi kunnialla loppuun!

Kevätterveisin
Jyri Sarvikas
Tj
S-kiekko juniorit ry.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti