S-kiekko juniorit ry

Seinäjokinen junnu- harrastekiekon erikoisseura

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Toiminnanjohtajan vapaa-päivä

Olipa melkoinen sunnuntaipäivä! Kahdeksalta pystyyn ja 6- vuotiaan kanssa aamiainen ja hallille. Kauan ja hartaasti odotettu Petri Kontiola- turnauspäivä koitti vihdoinkin. On niitä öitä laskettukin. Aamuhärdelli hallilla oli melkoinen kun A. Kankaan masinoima turnauskoneisto lähti käyntiin. Meikäläinen koutsina etsiskeli vielä viimeiset pelaajat koppiin, kun osa oli jo alkulämmittelyissä.
Kaikki löytyi ja -05- syntyneiden "oikea" turnaus oli valmis alkamaan. 12 joukkuetta maakunnasta ja vähän kaempaankin pääsi pelaamaan kukin 5 ottelua päivän aikana. Kyllä se vaan urheilussa parasta tuo lapsen onnellinen ilme ja hyväntuulisuus urheilutapahtumassa. Oli mahtava nähdä koko päivän iloisia ilmeitä lapsilla ja aikuisilla! Voittoja ja tappioita tuli ja meni, mutta ei niin tarkkaan laskettu.
Kaikki turnausjärjestelyt rullasi hienosti. Aikataulut toimi kellontarkasti, arpoja ja makkaraa myytiin iso kasa ja ruokaa riitti kaikille. Ja pelejä pelattiin päivän aikana kymmeniä.
Suuri kiitos kaikille mukana olleille ihmisille, jotka tekivät hienoa työtä päivän aikana.

No siitä sitten vielä väsynyt poika äitin kanssa kotiin lepäämään ja minä vielä kiireellä toiseen halliin katsomaan B-nuorten Mestiksen pronssiottelua S-kiekko- Diskos. Kyllä piti vähän hieroa silmiä, kun astuin sisään halliin: HALLI TÄYNNÄ 850 katsojaa!  Hyytävän jännä ottelu eteni värikkäästi loppuun saakka. S-kiekko oli vielä viimeisellä minuutilla voitossa kiinni, mutta Diskos nousi vielä viimeisellä minuutilla tasoihin ja vielä alivoimalla. Jääkone jäälle ja kansa valmistautui jatkoerään. Ai niin, muistin että vaimo menee yöksi töihin ja lupasin tulla kotiin ajoissa...

Jatkoerä alkoi vauhdikkaasti ja Discoksella oli jo avopaikka tehdä voittomaali, mutta kaveri suti ohi. Meikä katsoo kelloa minuutin välein, että vielä ehtii hetken olla...
Juuri, kun päätin lähteä kotiin niin halli räjähti: 64.53 Joonas Nevala 4-3!
 Samalla kruunattiin B-nuorten huikea kausi ansaittuihin pronssijuhliin. Onnittelut koko joukkueelle ja taustoille! Mahtavaa työtä.
Niin sitten lähdin kesken juhlien täysillä polkemaan fillarilla kohti kotia. Puolessa välissä rengas puhki ja juosten loppumatka:) Vaimo ehti juuri ajoissa töihin.

Kyllä jääkiekko on mahtava laji!

Kevät terveisin voipuneena kotisohvalta.

Jyri Sarvikas
Toiminnajohtaja
S-kiekko juniorit ry.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti